12)obeng

13) ??

14) Mads + Asti

kampens detalje:

1: Brian redning, hvor han skifter retning i luften...eller Jespersen hazarderede tilbagelægning, der på overraskende vis bliver enfrispilning til Anker, der løber ned og scorer i den anden ende

2: kampen på en fugtig græsbane: Greg scorer elegant på hovedstødsmål efter præcist oplæg fra Anker. griegos første hovedstødsmål i 20 år!!!!

3: Sindsyg kam ,der bølgede fremog tilbage. bagud 0-2 og 2-3 og 4-5 og 5-6: Obeng/kampens spiller lavede to superkasser, det ene på knalhårds præcist oplæg fra Gade og det andet var et karateagtigt spark, der på mystisk vis kom over stregen.

4: Hmm jeg var der ikke....men det kunne lyde som Obengs scoring fra en sindsyg spids vinkel....eler hva med Polle og Gde som forsvarsspillere?

5: Mads Juniors 2 gode aktioner...det ene er et milimeter præcist indlæg til Michael på 25 meter afstand...Michael skal bare sætte hovedet på og dirigere bolden i mål. det andet er pingpong spil med Mads Jr og Anki....og et tordedrøn op i krogen

6: Michaels mål til 3-1 direkte på frispark opad venstre målstolpe. Altimens Mads og Jakob står og diskuterer frisparkskombinationen

7: Poulsens sukkerbold til en helt fri Michael V, der header bolden i mål (total overrumplende og som en god gang 2 mands pis). Det kunne også være at Tommy overlevede nedslagtningen....og han rent faktisk kom ind igen i 2.halvleg

8: Der var så mange mål og gode detaljer og kombinationer...faktisk var modstandres hovedstødsmål heller ikke så ringe. Henrik Hansen vinder dog kampends detalje for at møde op med en taske fuld af specialøl (og plastikkrus)

9: tysker ping pong scoring til 1-0, hvor Michael serverer et indlæg til Jakob, der scorer med hælen. Jespers tv redning ved stolpen

12: Jesper C skyder på mål fra venstrekanten....eller afleverer hård til Obeng...der elegangt hopper over...bolden triller i mål ved fjerneste stolpe

14: Jesper C´s mål......first-timer bolden med højrebenet over i højre sidenet

15: frisparkkombinatin. Mads spiller bolden forbi muren og Jakob sparker ind med venstreskøjten...vigtigt mål i presset situation.

kamp 2: Dohn

Kamp 4: Dohn (hvor er Henrik Hansen????)

glasben:

gadegård...skadet til en grillfest, hvor han skulle overspurte en dreng på 11. Ifølge ham selv eksploderede benet

Greg: overtræning'! For meget løb

Obeng: skadet i kamp mod Vigerslev

Tommys: Nedslagtningen af Tommy....brølet!

Mads Junior: spillede første halvleg, men tog hjem i pausen for at spise hos sin fætter...ok vi vandt 17-1