Clausen: Skal læse HD

Tommy: Er blevet opereret i Tyrkiet og har et 20 cm plasticrør i dilleren

Tommy: spillede....20 min og blev skadet i anklen

kampens detalje:

1. Benhård debutkamp i metserrækken præget af fight, nærkampe og knap så skarpe afleveringer. Højdepunktet må være kampens enlige mål sat ind af Christina Blomgreen.

2. Gades mål i slutminutterne fra en vanvittig vinkel (et myhår fra baglinjen). Ellers sløj kamp med mange stolper, overliggere og brændte chancer og åbent hus i den anden ende.

3. Grimt nederlag i de døende sekunder....en kamp vi burde have vundet. Højdepunktet må faktisk betegnes som at være i kampen før, hvor modstanderne havde travlt med at slagte hinanden,,,pænt god underholdning.

4. Ankers tonserfrispark...hårdt fladt mod mål...ingen ser den og 3-3.

5. Jeppe bliver trådt i hælen og støvlen ryger af. Da dommerens fløjte er tavs kaster han i arrigskab støvlen efter modstanderen....men næste gang...ram modstanderen. Iøvrigt COMEBACK til SIMONDINHO

6.Mads havde tyndskid og lå derhjemme, derfor ingen info!

7. De gode: Gade scorer med stiv tå efter indkast. Anker fører bolden op på højrekanten og laver en perfekt stikning til en fremadstormende Mads på venstrekanten...bagom forsvaret...Helt fri vælger han uselvisk at spille en helt fri Michael foran mål. Lidt overlegent hamrer Michael bolden over i modsatte sidenet (MÅL).

De dårlige: Ankers tilbagelægning til Jesper...eller var det Mads...de fryser i hvert fald begge og modtsnaderen får tacklet sig igennem Jesper og scorer til 2-2. Jakob havde sin søn Magnus med til fodbold...og som dén superfar han er har han sørget for telt, fransk hotdog osv. Da Jakob vil kigge til Magnus i pausen er teltet tomt. Jakob bruger det meste af 2.halvleg på at finde Magnus, der var gået på toilettet. Problemet var lidt at vi havde to skadede spillere, hvoraf én ikke kunne skiftes ud....og nå ja, deres mål til 3-4 kort før slutfløjft

8. Michael scorer efter 2 min på en keeper, der er meget langt ude af målet.

9. Jesper C´s hattrick - det ene mål på en spektakulær halvflugter. Jesper H laver TV redning på straffespark og napper bolden i krogen.

10. Lokalbraget og arve(venne)opgøret med Fodboldorkestret. Alt fungerede for Michael og Obeng, der virkede som om de har spillet sammen siden 2.klasse. 3 mål hver.

11. Det er svært at vælge hvilket af Clausens mål der var bedst. Han sparker som en hest og rammer inden for målrammen hver gang. Så er det svært for målmanden at nå at blinke med øjnene og reagere

12. Husker det som en fight (men fik desværre ikke noteret detaljerne). Det var noget med Jakob på mål og nogle mistænkelige udspark

13.

1) Simons hovedstød til 1-0 på langt indkast fra Evendt. Simon styrer bolden over i modsatte hjørne lige op ad stolpen. Klassemål

2) SBV-09 har lige scoret til 2-3 og lugter blod...Herefter går det hurtigt den anden vej. Rasmus dribler på fløjen og lægger den skråt bagud til Michael, Michael lægger en hård flad aflevering til Simon, der med hælen drejer bolden ind til Evendt, der bare skal trille bolden i mål....herefter bryder SBV-09 og KNOGLE sammen....

3) Polles TV-redning - ude i fuld længde og vipper bolden over mål - nok ikke så meget frispark kombination til Mads....den skal de vist arbejde mere på ;-)

14. Egentlig burde det være, da modstanderen udbryder - "De er faeme så dårlige" efter vi har bragt os foran 6-1;-)"

Alternativt Ankers raid op ad banen helt fra vores eget målfelt efter en pasning fra Mads. Anker laver husmandsfinten og har pludselig en ½ bane foran sig, han kan sprinte på, hvorefter han koldt scorer til slutresulktatet 7-1.

Det var også den kamp, hvor Hansen stopper op i en løbeduel fordi han ikke kunne få luft ;-), hvorefter de scorer til 1-3....og Gadegaard får sæsonens 3. fiber da han skal hamre på mål....smak...han må humpe fra banen.

Kamp 15: Mod Prografica. Vi spiller en god og koncentrarert kamp, der afgøres i 2.halvleg hvor modstanderen ikke har udskiftere og reelt knækker. Polle parrerer en skud op i luften og i nærkamp med modstanderen får Poulsen et lille skub...hvilket udløser en højt brøl fra Poulsen, der smider sig på jorden og tager sig til nyrerne...Vi tror alle han er døden nær....men det var vist bare et lille slag (og selvfølgelig frispark til Poulsen)

Kamp 16: Mod rækkens duks - Prografica. Igen en intens og koncentreret kamp af BKSK-06. Anker starter ude og ved hans første boldberøring som indskifter på højrekanten tager han ét af sine karakteristiske rush op langs højre fløj og via ping pong spil med Jakob og Michael står det 1-0. Mulighed 2 er Gadegårds råb (forøvrigt som udmærket keeper) da vi kommer foran 5-2 "VI PULER DEM SGU!!!!"

Kamp 17: Kvindelig dommer. Ikke den bedste kamp...vi dummer os i 1.halvleg, hvor FC Mangfoldigt får nogle nemme mål....Poulsen har en række flotte TV-redninger i 2.halvleg. Kampens detalje kunne være endnu et forsøg fra Tommy på comeback...men ak ny skade

Kamp 18: Endelig kamp igen...og så mod Fodboldorkestret. Det blev en tæt affære, hvor vi hurtigt kom foran 4-1, men smed det hele overstyr, men vi hev alligevel en 6-5 sejr i hus. Kampens detalje var vel Ankers mål til 6-4, hvor kampen reelt lukkes....et mål der startede med en claring i forsvaret og Anker på karakteristisk vis løber på højrefløjen og via et 1-2 sammenspil med Michael placerer bolden i modsatte side af målet. Herefter vrikker Henrik ærgeligt om på foden, hvilket orkesteret hurtigt afstraffer med reducering til 6-5. Jesper fik også bolden i kuglerne....

Kamp 19: Ingen udskiftere...de øsede ned. HH var skadet,em stod klar til at tage målet hvis der skulle komme en skade., så kunne Poulsen spille  i marken. Vi kommer hurtigt foran 8-0!!! på typisk BKSK kontraspil.....herefter vælger modstanderen at pakke sig helt...og vi presser dem i bnd...alligevel lykkes det dem at vinde 2.halvleg 0-1 - Efter kampen er vi nærmest rystede.....men drenge vi vandt altså 8-1 og hiver en flot 3.plads hjem første år i mesterrækken!!!!!