Nyheder - Kampreferat fra kampen mod FC ØT

Lørdag d. 22. september 2007
BK SK 06 - FC ØT (3-1)

Vi havde en forventelig hård kamp mod rækkens nr. 5. Vi vidste inden at de havde flere teknisk dygtige spillere klar til kamp, og derfor var vores forsvar instrueret i at følge manden og generelt sidde tæt på modstanderen. Vi stillede op i næsten stærkeste opstilling, og kampen skulle vise sig at vi taktisk og indstillingsmæssigt var sat helt rigtigt op - igen.

Mads og Gade havde 3 timer før kampstart gennemgået det taktiske oplæg, men forsvarshammeren dukkede desværre ikke op til en ny position som angriber.

Startopstillingen:

Jesper Hansen

Mads             Henrik

Tommy    Jake    Junior

Rico

Vi havde til dagen en meget stærk bænk med Bjarke og Gade som ivrige indskiftere.

Med god tid til opvarmning blev blodet i vores kroppe godt varmet igennem, så vi var klar fra start. Det skulle dog vise sig at vi igen starter lidt på hælene de første 10 minutter. Jeg selv er af den overbevisning at vi spiller meget stabilt og kontinuerligt på 85-90% hele kampen igennem (dette er dog TJ's egen mening). Vi blev rimeligt godt presset tilbage og de havde et par stykker som var meget boldsikre. Vi flyttede os godt på banen, og alle tog deres del i opdækningen. Alligevel kom det første mål til FC ØT efter en meget energisk kamp med Bjarke og Mads der ikke kunne holde deres hurtige angriber fra at score et flot og sikkert mål.
En lille mavepuster, men troen forsvinder aldrig fra BK SK 06. I slutningen af 1-halvleg blev Jake sparket ned af deres bagerste mand. Det blev til et frispark, som Jake selv tog, efter en lille flyvetur. Jake og Gade ville begge tage det, men Jake var overbevist om at han kunne sætte den i hjørnet. Det gik ikke men han fik sparket godt på mål. Bolden blev reddet men Bjarke fik "forstyrret" forsøget på at sparke væk. Bolden kom for fødderne af Tommy, og med et lidt heldigt skud kom den over stregen til 1-1. Forløsning og pause straks efter.
Anden halvleg blev med Tommy og Mads på sidelinjen fra start. Jake prøvede igen med et lykketræf fra midten, men den blev reddet af deres målmand. Der blev spillet meget mellem felterne, men vi havde et lille overtag. Hansen fik et "stød" i knæet og Mads kom ind for resten af kampen. Spillede bølgede frem og tilbage, men BK SK var stadig spilstyrende.
Gade opsnappede bolden på midten af FC ØT's banehalvdel og med et pragtskud sendte bolden mod mål og lavede en kandidat til årets flotteste mål. Glæden var stor og Gade kunne slet ikke komme ned på jorden. Navneændringen fra Skumfod til Tordenfod blev pludselig en realitet. Gade brugte de næste 5 minutter i ren eufori på at jagte bold og løb sig træt og blev med stående ovationer fra hele stadion skiftet ud med 7-8 minutter tilbage.
FC ØT prøvede ihærdigt at vende kampen hvilket resulterede i enkelte kontraangreb. Vi fik endnu et angreb, hvor Jake førte bolden frem og spillede en velspillende Bjarke fri, som flot afsluttede bag en sprællende målmand.
Kampen var lukket og vi havde endnu en gang vundet efter at have været bagud. Glæden var stor og snakken gik lystigt i omklædningsrummet. FC ØT tilkendegav at de mente vi skulle vinde resten af kampene og rykke op, for det havde vi fortjent.
En dejlig sejr mod oprykning og troen er stor.

Kampens spiller blev med 7 stemmer Christian Gadegaard som spillede godt krydret med årets mål (ikke at foragte at det var et meget vigtigt tidspunkt). Mads, Jake og Henrik fik hver en stemme.
Mål: Tommy, Gade og Bjarke.
Assist: Jake, ingen og Jake.